Sommeren er på vej op, og det er altid bedst at være forberedt. Anført nedenfor er nogle tips og tricks jeg har lært i løbet af mine år af rejser. Forhåbentlig kan du anvende dem som de vil helt sikkert gøre din næste ferie udflugt meget sjovere.

David Bennett– 2012

Nigel Wilson -2011

1. Altid har ekstra kontanter

Cash er den kongelige nødvendigheden af at rejse. Nogle gange dit kredit- eller betalingskort kan være problematisk som er netop derfor, at holde lidt ekstra kontanter på dig på alle tidspunkter er rart, fordi du ved aldrig, hvornår du måske brug for det.

2. Må ikke bære for meget kontant

Med det sagt ikke bærer for meget kontanter på dig hele tiden. Der er ikke noget godt, der vil komme fra at være en omvandrende ATM-maskine i et fremmed land. Find en glad median at du kan holde rundt uden at føle forfærdeligt, hvis det er taget ved en tilfældighed.

3. Vågne op tidligt

De fleste ting, du vil opleve, når de rejser opleves bedst i de tidlige morgentimer. Ikke at nævne, hvis du er den slags person, der kan lide at gå på eftermiddag ture det virkelig hjælper at slå linjer, hvis du er en af de første mennesker i og en af de første mennesker ud som event linjer, især om sommeren, kan få overbelastet ret hurtigt afhængigt af hvor du besøger.

4. Vær tålmodig

Tålmodighed er nøglen, når du rejser. Ting bevæger i deres eget tempo, og du skal acceptere det faktum, at de vil sandsynligvis ikke altid bevæge sig så hurtigt, som du vil have dem til. Lære at tage imod tålmodighed og indse, at det kun er en del af processen.

5. Pack kun det væsentligste

Folk har en tendens til at lide at komplicere, hvad de bringer på ture, når det i virkeligheden er ganske enkel. Pack kun hvad du absolut har brug for. Ikke bringe tre par solbriller når du kun brug for én.

6. Medbring et godt kamera til at tage billeder

Fotos er de vigtigste ting, du vil være at holde fra denne tur i mange år fremover. Det er netop derfor, det er vigtigt, at du har et godt kamera til at tage billeder med. Hvis du ikke har råd til en kamera din smartphone vil normalt gøre fint.

7. Få en grundlæggende fornemmelse for jorden, før du ankommer

Uden at ødelægge for meget af eventyret forsøge at få en generel idé om ting, før du ankommer. Lave noget forskning på forhånd, fordi du aldrig vide, hvornår oplysninger (såsom at huske, hvor det lokale hospital er placeret) vil komme i handy.

8. Hvis du rejser på en tallerken undersøger hotel alternativer

Boliger alternativer såsom bed & breakfast steder tilbyder en fantastisk supplement til dem, der ikke har råd hoteller. Ikke alene er det generelt billigere, men du vil mere end sandsynligt får en langt større kulturel oplevelse også.

Andre alternativer såsom opholder sig i hostels eller Couchsurfing er store og billige erstatninger for hoteller også.

9. Hold et åbent sind

Husk, at du ikke længere er hjemme og du skal være åben for at prøve nye ting, som du normalt kan afvise ellers. Dette er vigtigt, fordi du vil sandsynligvis kun komme til at besøge dette område et par gange på de fleste i løbet af dit liv. Du kan lige så godt suge op hver oplevelse, som du kan.

10. Vær fleksibel

Erkend, at tingene normalt ikke går efter planen, og derfor bør du være fleksibel i tilfælde situationen kræver det. Må ikke tillader dig selv at blive stresset eller overvældet og i stedet bare acceptere, at det er del af det kørende proces.


Categorised in: Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *