Ofte omtalt som Europa i Sydamerika, Argentina er et af de lande, der trækker dig ind og gør du føler højre hjemme blandt sine venlige mennesker, smuk natur og afslappet livsstil.


Hernán Piñera -2014


Hernán Piñera -2012

Blandt alle byerne i Argentina er nattelivscenen i Buenos Aires mere populær for at være mere levende og forskelligartet med hensyn til klubber, barer, diskoteker og meget mere. Byen giver et yderligere farverigt udseende under natlyset med natteliv underholdningssteder er fulde af sjov.


Rodrigo Paredes -2015

Et land, jeg kunne nemt kalde hjem, Argentina erobrede mit hjerte ved ankomsten i den pulserende by Buenos Aires, og alle, der nyder god mad, fremragende vin, musik, dans, og socialt samvær vil sætte pris på, hvad denne store by har at tilbyde.

Buenos Aires kombinerer et miskmask af gamle bygninger i kolonistil med moderne ejerlejligheder og som hver barrio af byen tilbyder noget lidt forskellige, det henvender sig til enhver smag. Fine dining ad Puerto Madero, fange en lokal fodboldkamp på Boca Stadion, ser Tango dansede uden fortovscaféer i El Caminito, og søge efter antikviteter i San Telmo er blot nogle af de ting, man kan for at fylde op en dag.


Categorised in: Aktiviteter, Argentina, Natur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *